AKTUÁLNÍ TÝDEN 20.3. – 24.3.2017

PONDĚLÍ


0,33 l Brokolicový krém se smetanou


1. 300 g Kroupové rizoto s hříbky a smetanou, parmazán


2. 150 g Pivovarský steak z kotlety s volským okem a grilovanou slaninkou,

šťouchané brambory


ÚTERÝ


0,33 l Slepičí vývar s masem a špenátovými nočky


1. 120 g Pečený vepřový špalík, červené vinné zelí, špekový knedlík


2. 150 g Grilované kuřecí prsíčko, listový špenát se smetanou, bramborová gratta


STŘEDA


0,33 l Čočková


1. 250 g Tvarohové taštičky s povidlovou omáčkou a perníkem


2.150 g Hovězí líčka brasírovaná na červeném víně s kořenovou zeleninou,

bramborové pyré


ČTVRTEK


0,33 l Kulajda


1. 4ks Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, dušené kys. zelí, smaž.cibulka


2. 1 ks Pečený čerstvý pstruh z rybářství Skalní mlýn na másle, grilovaná zelenina s bylinkami, ciabatta

PÁTEK


0,33 l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi


1. 120 g Vepřové zauzené rilletes z uzených žebírek, bramborové pyré


2. 300 g Fusille s rajčaty a kachními játry na bílém víně a petrželovém másle, parmazán


SALÁTOVÉ MENU


300 g Listové saláty s jablečnou vinaigrette, kapary a grilovaným lososem, tousty


Polévku podáváme za 35,- Kč


Cena menu č. 1  85,- Kč ( expres menu servírované do 15 minut)


Cena menu č 2. a salátové menu 110,- Kč
Váha masa uvedena v syrovém stavu

PŘÍŠTÍ TÝDEN 27.3. – 31.3.2017

PONDĚLÍ


0,33 l Slepičí vývar s masem a mrkvovými nočky


1. 150g Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík


2.300 g Penne s vepřovým ragú s chilli papričkou, olivami a rajčatovou omáčkou, sýr Gran Moravia

ÚTERÝ


0,33 l Hráškový krém se smetanou a krutonky


1. 120 Hovězí na slanině, dušená jasmínová rýže


2. 150 g Grilované kuřecí prsíčko s bylinkovým máslem a cuketou,       česnekové bramborové pyré

STŘEDA


0,33 l Gulášová polévka s masem od krku


1. 3 ks Kynuté knedlíky s meruňkovou omáčkou, skořicovým cukrem a tvarohem


2. 150 g Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s cibulkou a petrželkou, okurek

ČTVRTEK


0,33 l Cibulačka s gratinovaným sýrovým  toustem


1. 150 g Pečínka z uzeného vepřového boku, bramborové pyré s cibulkou


2. 100 g Grilované lososové placičky, vlažný salát s grilované zeleniny, bulguru a sušených rajčat

PÁTEK


0,33 l Minestrone


1. 150 g Segedínský guláš, houskový knedlík


2. 120 g Smažený eidam se šunkou, petrželkové brambory s máslem, tatarská omáčka

SALÁTOVÉ MENU


300 g – Caesar salát s grilovaným kuřecími prsíčky


Polévku podáváme za 35,- Kč


Cena menu č. 1  85,- Kč ( expres menu servírované do 15 minut)


Cena menu č 2. a salátové menu 110,- Kč
Váha masa uvedena v syrovém stavu